Usporte 7.000 Sk s každou žiarivkou Osram!

01.04.2005 Celý región

Nadobúdacia cena žiariviek je síce podstatne vyššia ako pri žiarovkách, ale ich životnosť je desaťnásobne dlhšia a energetická náročnosť o 80% nižšia! Pri po...
Nadobúdacia cena žiariviek je síce podstatne vyššia ako pri žiarovkách, ale ich životnosť je desaťnásobne dlhšia a energetická náročnosť o 80% nižšia! Pri použití jednej 23 wattovej kompaktnej žiarivky Osram Dulux EL dokážete ušetriť až 1455 kWh elektrickej energie, čo je pri súčasných cenách viac ako 7-tisíc korún počas celej doby životnosti, teda vyše 500 korún ročne.

Za túto sumu si môžete dovoliť každý rok nahradiť jeden svetelný zdroj ďalšou žiarivkou, a tak eliminovať jednu z psychologických nevýhod kompaktných žiariviek - relatívne vysokú cenu. Navyše, možno predpokladať, že počas dvanásťročnej životnosti žiarivky bude cena elektrickej energie ešte rásť.
Osram Dulux EL dostanete aj v tvaroch klasickej žiarovky. Vybrať si môžete päticu E 14 alebo E 27. V ponuke je niekoľko watáží. Záruka na žiarivky Osram Dulux EL je päť rokov na typy Economy a desať rokov na typy Longlife.
Zuzana Joneková
 

Vyberte región